وبلاگ نرجس

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

پیام رهبرم به مسلمانان جهان

16 شهریور 1395 توسط نرجس

رهبر انقلاب در پیام به مسلمانان سراسر جهان به مناسبت فرارسیدن موسم حج:

  • آنان که کینه‌ی خود با ملت ایران را در زیر عنوان «سیاسی کردن حج» پنهان ساخته‌اند، شیطانهایی حقیرند که از به خطر افتادن مطامع شیطان بزرگ، آمریکا، به خود میلرزند.
  • حکام سعودی که امسال صدّ عن سبیل‌اللّه و المسجد الحرام کرده و راه حجّاج غیور و مؤمن ایرانی به خانه‌ی محبوب را بسته‌اند، گمراهانی روسیاهند که بقای خود را در هم‌پیمانی با صهیونیسم و آمریکا میدانند.
  •  جهان اسلام باید واقعیت بی‌ایمان و وابسته‌ی حاکمان سعودی را بشناسد و به‌خاطر جنایاتشان، گریبان آنها را رها نکند و به‌خاطر رفتار ظالمانه با ضیوف الرحمان، فکری اساسی برای مدیریت حرمین شریفین بکند. کوتاهی در این وظیفه، آینده‌ی امت اسلامی را با مشکلات بزرگ‌تری مواجه خواهد ساخت.
  •  برادران و خواهران مسلمان! امسال جای حجاج ایرانی در مراسم حج خالی است ولی آنان با قلبهای خود حاضرند و دعا میکنند که “شجره‌ی ملعونه‌ی طواغیت” نتواند گزندی به حاجیان سراسر جهان برساند. برادران و خواهران ایرانی خود را در دعاهای خود یاد کنید و برای رفع گرفتاری از جوامع اسلامی و کوتاهی دست مستکبران و سرسپردگانشان از امت اسلامی دعا کنید.

منبع سایت khamenei.ir

 نظر دهید »

دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات با رهبر انقلاب

20 مرداد 1395 توسط نرجس

دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعدازظهر سه‌شنبه در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات، این وزارتخانه را «سنگری بسیار مهم و حساس» و «چشم بینا و بیدار نظام اسلامی» خواندند و تأکید کردند: وزارت اطلاعات، پوسته‌ی سخت نظام است و به‌هیچ‌وجه نباید آسیب‌پذیر شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر از زحمات مؤمنانه و شبانه‌روزی بخش‌های مختلف وزارت اطلاعات، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی را در گروی حفظ ایمان دانستند و افزودند: ناکامی استکبار جهانی در مقابل نظام اسلامی با وجود انبوه توطئه‌ها و شگردهای گوناگونی که از روز اول علیه انقلاب به کار گرفتند، جز با پشتوانه‌ی «ایمان» ممکن نبود.
رهبر انقلاب، هر اقدامی در تضعیف ایمان مردم و مسئولان را «خیانت» خواندند و گفتند: آن نیروی دفاعی که کشور را در همه‌ی این سال‌ها حفظ کرده، نیروی ایمان است و اگر این سلاح قوی و کارآمد تضعیف شود، آفات فراوانی به‌دنبال خواهد داشت.
ایشان از همین زاویه، تقویت جنبه‌های معنوی و ایمانی را در وزارت اطلاعات مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: وزارت اطلاعات، پوسته‌ی سخت نظام است که به‌هیچ‌وجه نباید آسیب‌پذیر شود، بنابراین تقویت عناصر مهمی همچون ایمان و معنویت در این وزارتخانه باید بیش از هر دستگاه دیگری مورد توجه قرار گیرد.
رهبر انقلاب با اشاره به ظرفیت غنی وزارت اطلاعات در برخورداری از نیروها و جوانان مؤمن و انقلابی تأکید کردند: نسل جدید وزارت اطلاعات را همچون گذشته، ارزشی و انقلابی، رشد و ارتقا دهید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، وزارت اطلاعات را چشم بینا و بیدار نظام اسلامی خواندند و افزودند: مبانی و جهت‌گیری‌های انقلاب اسلامی باید به‌طور کامل در وزارت اطلاعات حفظ شود.
ایشان، مبانی انقلاب اسلامی را آثار و بیانات صریح امام خمینی (رحمه‌الله) خواندند و تأکید کردند: ایجاد خط فاصل با رأس جریان استکبار یعنی آمریکا از مهم‌ترین مبانی قطعیِ امام بزرگوار ما است و این مسئله جای هیچ‌گونه مسامحه و سهل‌انگاری ندارد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: وزارت اطلاعات در هر بخشی که می‌تواند پایگاهی برای کمین دشمن و ضربه زدن به نظام اسلامی قرار بگیرد، باید حضور داشته باشد و آن بخش را حوزه‌ی کاری خود بداند.
«نقش وزارت اطلاعات در تحقق اقتصاد مقاومتی» نکته‌ی دیگری بود که رهبر انقلاب مورد تأکید قرار دادند و گفتند: علاج برون‌رفت از مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی است که کارهایی نیز در این زمینه آغاز شده است اما باید نتیجه‌ی کارها در عمل دیده شود.
ایشان همچنین بر نقش وزارت اطلاعات در برخورد و پیشگیری از مفاسد اقتصادی تأکید کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علوی وزیر اطلاعات گزارش جامعی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

منبع: سایت khamenei.ir
 
 

 نظر دهید »

بیانات در دیدار اساتید و فارغ‌التحصیلان تخصصی مهدویت

18 بهمن 1394 توسط نرجس

لازمه‌ی انتظار، آماده‌سازی خود است

مسئله‌ی انتظار هم که جزء لاینفک مسئله‌ی مهدویت است، از آن کلیدواژه‌های اصلی فهم دین و حرکت اساسی و عمومی و اجتماعی امت اسلامی به سمت اهداف والای اسلام است؛ انتظار؛ انتظار یعنی ترقب، یعنی مترصد یک حقیقتی که قطعی است، بودن؛ این معنای انتظار است.

انتظار یعنی این آینده حتمی و قطعی است؛ بخصوص انتظارِ یک موجود حىّ و حاضر؛ این خیلی مسئله‌ی مهمی است. این جور نیست که بگویند کسی متولد خواهد شد، کسی به وجود خواهد آمد؛ نه، کسی است که هست، وجود دارد، حضور دارد، در بین مردم است. در روایت دارد که مردم او را می بینند، همچنانی که او مردم را می بیند، منتها نمی شناسند.در بعضی از روایات تشبیه شده است به حضرت یوسف که برادران او را می دیدند، بین آنها بود، در کنار آنها بود، روی فرش آنها راه می رفت، ولی نمی شناختند.1

یک چنین حقیقت بارز، واضح و برانگیزاننده‌ای؛ این کمک می کند به معنای انتظار. این انتظار را بشریت نیاز دارد، امت اسلامی به طریق اولی نیاز دارد. این انتظار، تکلیف بر دوش انسان می گذارد. وقتی انسان یقین دارد که یک چنین آینده‌ای هست؛

همچنانی که در آیات قرآن هست: «و لقد کتبنا فی الزّبور من بعد الذّکر انّ الارض یرثها عبادی الصّالحون. » 2 «انّ فی هذا لبلاغا لقوم عابدین»3 مردمانی که اهل عبودیت خدا هستند، می فهمند - باید خود را آماده کنند، باید منتظر و مترصد باشند.

انتظار لازمه‌اش آماده‌سازی خود هست. بدانیم که یک حادثه‌ی بزرگ واقع خواهد شد و همیشه منتظر باشید. هیچ وقت نمی شود گفت که حالا سالها یا مدتها مانده است که این اتفاق بیفتد، هیچ وقت هم نمی شود گفت که این حادثه نزدیک است و در همین نزدیکی اتفاق خواهد افتاد. همیشه باید مترصد بود، همیشه باید منتظر بود.

انتظار ایجاب می کند که انسان خود را به آن شکلی، به آن صورتی، به آن هیئت و خُلقی نزدیک کند که در دوران مورد انتظار، آن خُلق و آن شکل و آن هیئت متوقع است. این لازمه‌ی انتظار است. وقتی بناست در آن دوران منتظَر عدل باشد، حق باشد، توحید باشد، اخلاص باشد، عبودیت خدا باشد - یک چنین دورانی قرار است باشد - ما که منتظر هستیم، باید خودمان را به این امور نزدیک کنیم، خودمان را با عدل آشنا کنیم، آماده‌ی عدل کنیم، آماده‌ی پذیرش حق کنیم. انتظار یک چنین حالتی را به وجود می آورد.

ادامه »

 1 نظر

پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس‌جمهور

29 دی 1394 توسط نرجس



خرسندی از عقب‌نشینی طرف‌های مقابل و رفع بخشی از تحریم‌های زورگویانه بر اثر مقاومت ملت ایران و تلاش دانشمندان هسته‌ای و کوشش مذاکره‌کنندگان


۱ . مراقبت از انجام کامل تعهدات طرف مقابل
۲ . حل مشکلات با اقتصاد مقاومتی و کافی نبودن رفع تحریم‌ها
۳ . توجه به هزینه‌های سنگین این معامله
۴ . دستاورد کنونی بر اثر مقاومت
۵ . غفلت نکردن از خدعه و نقض عهد دولت‌های مستکبر بویژه آمریکا

 نظر دهید »

نکاتی درباره انتخابات

20 دی 1394 توسط نرجس

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با مردم قم در تاریخ 1394/10/19 با اشاره به مسأله «ماندگاری انقلاب»، حضور مردم در انتخابات را از عوامل این ماندگاری دانستند.
1. شرکت حدّاکثری در انتخابات: مردم همه شرکت کنند در انتخابات حتّی آن کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند.

2. فواید حضور مردم در انتخابات: شرکت در انتخابات موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود، پایداری و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند؛ ملّت ایران در چشم ملّت های دیگر آبرو پیدا کند، اعتبارش بالا برود، در چشم دشمنانش ابّهت پیدا کند ملّت ایران.

3. رأی به فهرست های قابل اعتماد در انتخابات: ببینیم این فهرستی که به ما داده می شود، این فهرست را چه کسی دارد به ما می دهد. بدانیم اینها متدیّنند، بدانیم انقلابى‌اند، بدانیم در خطّند، در راه امامند، امام را واقعاً قبول دارند.

4. تلاش برای انتخاب درست: همه سعی کنند درست انتخاب کنند. ممکن است این سعی به نتیجه برسد و انتخاب ما درست باشد؛ ممکن است سعی ما به نتیجه نرسد، غلط انتخاب کنیم، عیبی ندارد؛ خدای متعال از ما قبول خواهد کرد.
5. اهمیت مجلس شورای اسلامی: مجلس خیلی مهم است؛ هم از لحاظ قوانین، هم از لحاظ ریل‌گذاری برای حرکت دولت ها هم در مسائل بین‌المللی.

6. خصوصیات مجلس خوب: مجلسی مستقل، آزاد و شجاع باشد ؛ همان‌جوری که مردم شعار میدهند، داخل مجلس شعار بدهند؛ همان‌جوری که مردم میخواهند، در داخل مجلس موضع‌گیری کنند.

7. اهمیت مجلس خبرگان: آن روزی که رهبر فعلی در دنیا نباشد یا رهبر نباشد، آن روز باید مجلس خبرگان رهبر انتخاب بکنند؛ چه کسی را انتخاب خواهند کرد؟… کسی که کلید حرکت انقلاب دست او است.

8. تأثیر مجلس خبرگان در حفظ انقلاب: آیا مجلس خبرگان کسی را انتخاب خواهند کرد که در مقابل هجمه‌ی دشمن بِایستد، به خدا توکل کند، شجاعت نشان بدهد، راه امام را ادامه بدهد؟ یا کسی را انتخاب میکنند که جور دیگری است؟

9. اهمیت شاخصهای انقلابی گری: در انتخابات بدانیم شاخصها چیست، شاخصهاى انقلابی گرى را درست پیدا کنیم، در ذهن خودمان مشخّص بکنیم، از کسانى که مطّلع‌تر از ما هستند بپرسیم.

 1 نظر

بیانات در دیدار خانواده‌های شهدا ‏‏06/04/1394

10 تیر 1394 توسط نرجس

معارف شهادت و برکات شهدای حادثه هفتم تیر

• یکی از برکات انقلاب اسلامی، بازتولید معارف اساسی اسلامی در این زمان است.
• شهیدان بشارت میدهند به کسانی که به آنها ملحق نشدند - مثل من و شما - که در این راه نه بیم هست، نه اندوه هست؛ هرچه هست بهجت، ابتهاج، نشاط، روحیّه و امید است.
• عکس آنچه دشمن از حادثه هفتم تیر انتظار داشت به وقوع پیوست. ملّت متّحد شد؛ مسیر انقلاب در یک مسیرِ واقعی قرار گرفت، در مسیر صحیح قرار گرفت؛ دشمنان ملّت افشا شدند، رسوا شدند.
• امروز هم شهدا در حال تقویت روحیّه‌ی ملّت ایرانند. همین چند روز قبل از این، ۲۷۰ شهید وارد تهران شدند و شما دیدید چه حادثه‌ای درست شد؛ چه شوری، چه هیجانی! نقطه‌ی مقابل دلسردی‌ها، نومیدی‌ها، رکود و رکونها؛ تحرّک، آمادگی، شوق، عشق، آرمان‌گرایی؛ این کار شهدا است.
• ما روی مسئله‌ی شهدایمان انصافاً کم‌کاری کردیم…. به نظر میرسد که این کار را هم بایستی سپرد به جناح فرهنگیِ مؤمنِ انقلابیِ مردمیِ خودجوش … با زبان هنر، با زبان تصویر، با استفاده‌ی از ابزارهای جدید باید بتوانند حادثه هفتم تیر را، کسی مثل شهید بهشتی، شهید رجایی و شهید باهنر را در دنیا معرّفی کنند.
• امروز کشور به شناخت دشمن [نیاز دارد]. دشمنان جهانی که خودشان را به‌وسیله‌ی انواع و اقسام اقلام آرایشیِ رسانه‌ای و تبلیغاتی بزک میکنند و در مقابل چشم قرار میدهند، بشناسیم؛ آمریکا را بشناسیم.
• آن کسانی که امروز سعی میکنند از این هیولا - که سیاستهای آمریکایی و سیاستهای بعضی از دنباله‌روان آمریکا است - یک چهره‌ی موجّهی معرّفی کنند، اینها دارند خیانت و جنایت میکنند.
• ملت ما احتیاج دارد خودرا آماده کند برای مواجهه؛ این مواجهه همیشه مواجهه در میدان جنگ نظامی نیست، دشوارتر از آن مواجهه در میدان جنگ نرم، فرهنگ، سیاست و زندگی اجتماعی است.
• ملّت عزیز ایران، امروز به پیام شهیدان نیازمند است؛ این پیام امیدبخش، افشاگر، سرشار از ابتهاج معنوی و روحیّه‌ی معنوی که شهدا به ما میدهند.
• ملّت، مدیون شهدا و خانواده‌های شهدا است؛ همه مدیونیم. آن کسانی که این را کتمان کنند، آن کسانی که حاضر نیستند نام شهیدان به عظمت برده بشود… اینها بیگانگان از مصالح این ملّتند؛ اینها اجنبی‌اند.

آثار حادثه‌ی هفتم تیر
حفظ جریان اصیل انقلابی و جلوگیری از انحراف آن
ایجاد نشاط و ابتهاج معنوی در مردم
نشان دادن قدرت و قوت و رسوخ انقلاب در اعماق جامعه
افشاگری قدرتهای استکباری مدعی حقوق بشر


بروز حقوق بشر آمریکایی در ایام هفتم تا دوازدهم تیر
هفتم تیر 1360؛ ترور 72 نفر از مدیران برجسته انقلاب
هفتم تیر 1366؛ حمایت از بمباران شیمیایی سردشت
یازده تیر 1360؛ ترور شهید صدوقی
دوازده تیر 1367؛ اسقاط هواپیمای ایرباس بر روی خلیج فارس

 1 نظر

گزیده بیانات حضرت آقا در دیدار مردم آذربایجان

30 بهمن 1393 توسط نرجس

خصوصیّات مردم آذربایجان

مردم آذربایجان و مردم تبریز نشان دادند که هم پیشرو هستند، هم موقع‌شناسند و بهنگام عمل میکنند، هم دلیر و شجاعند و از مشکلات هراسى به دل راه نمیدهند، هم به معناى واقعى کلمه با ایمانند.

 حضور مردم در بیست‌ونهم بهمن سال ۵۶، شبیه کار امام سجّاد (علیه‌السّلام) و جناب زینب کبرى‌ بود که نگذاشتند حادثه‌ى عاشورا فراموش بشود.

پیشرفت کارها با سپردن آنها به مردم

 کار دست مردم، صحنه دست مردم، ابتکار عمل دست مردم؛ این هنر امام بود؛ این هنر امام بزرگوار بود.

 در دوران طاغوت میگفتند کشور صاحب دارد؛ صاحب کشور کیست؟ شاه؛ درحالی‌که او یک انگل و سربار و زیادی در کشور بود، نه صاحب کشور؛ صاحب کشور مردمند؛ بله، کشور صاحب دارد؛ صاحب کشور کیست؟ مردم.

 تدبیر مسئولان در هر برهه‌اى از زمان در دوران جمهورى اسلامى، باید این باشد؛ کارها با تدبیر، با برنامه‌ریزى، با ملاحظه‌ى همه‌ى ظرایف و دقایق در اختیار مردم گذاشته بشود؛ آن‌وقت کارها پیش خواهد رفت.

از اوّل انقلاب تا امروز هر وقتى هر کارى را محوّل به مردم کردیم، آن کار پیش رفته است؛ هر کارى را انحصارى در اختیار مسئولان و رؤسا و مانند اینها قرار دادیم، کار متوقّف مانده است. اگر متوقّف نمانده است، کُند پیش رفته است.

 نیروهاى مجاهد مردمى عراق در پشتیبانى از ارتش آن کشور توانستند این ضربه را به این نیروهاى موسوم به داعش وارد کنند. هرجا صحنه به مردم سپرده شد، انگیزه‌هاى مردمى، نیروهاى متنوّع و متکثّر مردمى، کارها را پیش خواهد برد.

صفحات: 1· 2

 1 نظر

گزیده بیانات امام خامنه ای در دیدار اساتید دانشگاه‌ها‌

13 تیر 1393 توسط نرجس

مسئله‌ى حرکت علمى کشور
• مسئله‌ى حرکت علمى کشور، به نظر من یک‌چیز اساسى است براى حیات آینده‌ى ملّت ما و جامعه‌ى ما، بلکه به یک اعتبار براى حیات دنیاى اسلام.
• ما مثل کسانى هستیم که در یک سراشیبى تند، داریم به طرف بالا حرکت میکنیم. در این سربالایى تند که داریم حرکت میکنیم، اگر توقّف کردیم، این توقّف با عقب‌گرد همراه خواهد بود؛ توقّف دیگر نیست.
• مطمئنّاً انگیزه‌هایى وجود دارد در جبهه‌ى دشمنان ما براى متوقّف کردن حرکت علمى کشور.
• غفلت از دشمن بیرونى، خطاى راهبردى عظیمى است که ما را دچار خسارت خواهد کرد. باید دشمن را شناخت.
• معناى مدیریّت جهادى در دانشگاه‌ها این است که توجّه بکنید که حرکت علمى کشور و نهضت علمى کشور و پیشرفت علمى کشور مواجه است با یک چالش خصمانه، که در مقابل این چالش خصمانه شما باید بایستید.
• دانشگاه نباید در اختیار کسانى قرار بگیرد که پیشرفت علمى را به هیچ مى‌انگارند و به آن اهمّیّت نمیدهند؛ دانشگاه باید در اختیار کسانى قرار بگیرد که عاشق پیشرفت علمى کشورند.
• با نگاه علمى به مسائل کشور، و توجّه به علم، و پیوند دادن علم و صنعت و کشاورزى تحریمها بى‌اثر خواهد شد.
• شرکتهاى دانش‌بنیان یکى از اساسى‌ترین کارها در مقوله‌ى اقتصاد مقاومتى است.
• من خواهش میکنم از مسئولان که مسئله‌ى پیشرفت علمى و ارتباط علم با فنّاورى در کشور را جدّى بگیرند.
• آنچه مکمّل نقشه‌ى جامع علمى کشور میتواند بشود، این است دانشگاه‌هاى مختلف کشور، سهم خودشان را در مجموعه‌ى این سند بزرگ بدانند و در آن بخشهاى ویژه‌ى مربوط به خودشان کار کنند.
• فعّالیّت علمى کشور، ناظر به نیازهاى کشور باید باشد که این به‌طور کامل امروز تأمین نشده است.
• استاد، جایگاه تأثیرگذارى در ذهن شاگردان خودش دارد؛ از این جایگاه براى تربیت دانشجویتان استفاده کنید.
• آنچه از استاد انتظار میرود فقط تغذیه‌ى علمى دانشجو نیست، بلکه تقویت روحیّه‌ى معنوى او و شخصیّت معنوى او هم از استاد متوقّع است.
• استاد، محیط دانشگاه را کار اصلى خود و دلبستگى اصلى خود بداند؛ نه کار دوّم؛ نه کار فرعى و تبعى.
• استاد در دانشگاه مکث داشته باشد، توقّف داشته باشد، حضور داشته باشد، نیازهاى علمى دانشجو را برطرف کند، با دانشجو ارتباط برقرار بکند، صِرف رفتن و یک اداى تکلیفى به‌نحو اجمالى انجام دادن و آمدن نباشد.
• استادان دروس معارف، فرصت بسیار ارزشمندى را دارند در دانشگاه؛ اگر استاد معارف با هوشمندى، با تکیه‌ى به معلومات عمیق و به‌روزشده‌ى در مسائل گوناگون فکرى و اسلامى، با دانشجو مواجه بشود، ما بیشترین سود را از حضور اساتید معارف در دانشگاه خواهیم برد.
• حقیقتاً ما نیازمند آن هستیم که یک تحوّل بنیادین در علوم انسانى در کشور به‌وجود بیاید. این به معناى این نیست که ما از کار فکرى و علمى و تحقیقىِ دیگران خودمان را بى‌نیاز بدانیم حرف این است که مبناى علوم انسانى غربى، مبناى غیرالهى است؛ این با مبانى اسلامى سازگار نیست.
• علوم انسانى آن‌وقتى صحیح و مفید و تربیت‌کننده‌ى صحیح انسان خواهد بود و به فرد و جامعه نفع خواهد رساند که براساس تفکّر الهى و جهان‌بینى الهى باشد.
• من خواهش میکنم از مدیران و مسئولان که دانشگاه را مرکز جوَلان سیاسى و تلاشها و فعّالیّتهاى جناحهاى سیاسى قرار ندهید.
• سمّ مهلک حرکت علمى این است که دانشگاه‌ها تبدیل بشوند به باشگاه‌هاى سیاسى؛ کارى که در یک دوره‌اى انجام گرفت.


ویژگی‌های دانشجوی طراز انقلاب اسلامی
1- خوش‌روحیّه
2- امیدوار
3- شجاع
4- داراى اعتمادبه‌نفس
5- داراى ایمان
6- داراى روحیّه‌ى آینده‌نگر
7- داراى روحیّه‌ى خدمت
8- پایبند به تعلّقات معنوى
9- پایبند به تعلّقات خانوادگى
10- پایبند به تعلّقات میهنى
11- معتقد و مؤمن به فرهنگ اسلامى

مصادیق دشمن درونی ما
1- نفْسِ راحت‌طلب
2- تنبلى و تن‌آسایى
3- عدم تدبیر

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

وبلاگ نرجس

امام خامنه ای(حفظه الله تعالی): فضای مجازی میدان مبارزه است و مبارزه بوده و هست و خواهد بود ،فقط شکل و نوع آن تفاوت کرده است .
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

موضوعات

  • همه
  • رهبری
  • مناسبت ها
  • حدیث
  • احکام
  • دل نوشته
  • یاد ایام
  • روانشناسی
  • خاطرات
  • معارف مهدویت
  • شهدا
  • شهدا
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس